• Horgászszálláskereső - horgász szállások nem csak horgászoknak

Your search results

Ha már regisztrált nálunk, lépjen be!

Regisztráljon gyorsan és könnyen!

Kedvező szolgáltatás

Keresett szállások

Bárhol az országban

Horgászvizek, szállások

A horgász szálláskereső  egy dinamikusan növekvő szállásközvetítő oldal, melyen már több mint 200 szállás megtalálható. Oldalunkat naponta több száz egyedi látogató keresi fel időszaktól függetlenül, így szállásainkból biztosan talál mindenki magának valót. Legyen az Ön szállása is megtalálható a horgászszálláskereső-n, hogy még több látogatónak mutathassuk be szállását.

  • Szállások különböző profilok szerint
    Oldalunkon minden szállást különböző profilok szerint csoportosítunk, hogy még több látogató igényeit ki tudjuk szolgálni. Szállásadóink részére különböző lehetőségeket biztosítunk ezek maximális kihasználtságára.
  • Minden szállásról azonnali információ
    Minden horgászszállásnál hatalmas fotók, részletes információk, térképek, ajánlatkérési lehetőségek, valamint a közeli vizek és hasonló szállások információi elérhetőek, ezáltal még több információval gazdagítjuk az idelátogatókat.
  • Horgászatot érintő hírek
    Igyekszünk minden horgászatot érintő hírről, programokról, eseményekről hírt adni, ezzel is gazdagítva az amúgy sem kicsi szállásinformációkat.

A regisztráció és a szállás feltöltése után megjelentethetjük weboldala címét, email címét is, amire a látogatók átkattinthatnak, vagy közvetlen elérhetik önt.


Kérjük helyezze el oldalán logónkat, linkünket, hogy még többen megismerjék az Ön szállását is!

horgász szállások
Legye Ön is partnerünk, lépjen be és szállását már is több ezren tekinthetik meg havonta!